עוגת גבינה פירורים - סודית ומנצחת!

פשוטה ונפלאה עוגת גבינה פירורים עם מצרכים קלילים שיש בכל בית, הגיע הזמן שתתכננו את העוגה המושלמת שלכם לשבועות.
פשוט, טעים, ללקק את האצבעות.

פורסם בתאריך 2.7.2020


עוגת גבינה פירורים - סודית ומנצחת!

מצרכים:

לבצק:
150 גרם חמאה
1.5 כוסות קמח תופח
3 חלמונים
חצי כוס סוכר לבן

לעוגה:
500 גרם גבינה לבנה 9%
3/4 כוס סוכר
1 שמנת מתוקה
1 פודניג וניל אינסטנט
חצי חבילת שוקולד לבן
תבנית 26 / שתי תבניות פס

לעבודה ..  (בצק)

מכניסים למיקסר את הקמח, חלמונים וסוכר ומערבבים עם וו הלישה 3-4 דקות.
מרפדים תבנית 26 עגולה,
ברב הבצק (בערך שני שליש)
ואופצים 15-20 דקות ב-180 מעלות.

באותו הזמן אופים על תבנית נפרדת את שארית הבצק שמרודד קצת פחות מחצי ס"מ.
מוציאים את התחית ומצננים מס דקות.
את התבנית עם שאריות הבצק שרודד שוברים לפירורים ושומרים בצד.

עכשיו ממשיכים עם הגבינה (יאמי...)

מכינים את המיקסר עם המקצף  וקערה נקייה - מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר ,מוסיפים לאט לאט  אינסטנט פודינג וניל.
ממיסים חצי חבילת שוקולד לבן במיקרוגל 15-20 שניות (להזר שיהיה רך אבל לא רותח) ומוסיפים לקציפה.
כשהקצף יציב (3-4 דקות הקפצה במיקסר החדש והמהמם שלכם), מוסיפים חצי קילו (500 גר) גבינה לבנה 9% ומערבבים שוב עם המיקסר 10-15 שניות.
מעבירים לתבנית שהכנו, מכיניסים להקפאה ל-10 דקות, מוציאים ומפזרים מעל את פירורי הבצק שהכנו ומעיבירים לפחות ל-4 שעות למקרר  (אפילו עדיף לילה).

מה שנשאר זה להזהר- לא לטרוף הכל לפני החג.

בתיאבון :-)

פנייה מהירה

שאלה? בקשה? הערה? אנחנו כאן! ונשמח להשיב לכל פנייה ביום העסקים הקרוב.

זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה

במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר לאסטפרייס.