זיכרון מתוק: עוגת גבינה אפויה רכה "של פעם" עם המג'ימיקס
אם מדברים על קינוח שהוא בבחינת קונצנזוס גמור, עוגת גבינה אוורירית אפויה לגמרי עומדת בכל הקריטריונים בהצלחה יתרה.
מסוג הקינוחים שמתחשק לנו שהביס לא ייגמר לעולם ומשאיר לנו תחושת הנאה צרופה וזיכרון ילדות אותנטי להתרפק עליו.
אממה, כדי להגיע לתוצר המושלם, הדרך רצופה בכוונות טובות ותבניות שלמות שנזרקו לפח על לא עוול בכפן.
אל דאגה, אנחנו כאן כדי להדריך - מבטיחים, תצא לכם עוגת גבינה לא פחות ממושלמת. שלפו את הסינר ואת המג'ימיקס - מתחילים!
פורסם בתאריך 28.5.2024
לסופ"ש, לחג או סתם לקפה של הבוקר - עוגת גבינה אפויה תמלא את תפקיד "הבסטי" שתסגור לנו פינה מתוקה בכל זמן שנצטרך.
על אף השמועות על הקשיים בהכנתה, ועל היותה "צנחנית" מדופלמת - אנחנו מפצירים בכם לאזור אומץ ולצאת לדרך, התוצאה שווה את זה, בהבטחה.
כלים נדרשים:
מעבד מזון Magimix עם אביזר המקצף והמלוש.
מצרכים:
500 גר גבינה לבנה
1 גביע שמנת חמוצה
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
2 כפות פודינג וניל
2 כפות קורנפלור
1 כף גרדית לימון
לקישוט:
הקציפו 250 גרם שמנת מתוקה יחד עם 2 כפות סוכר לקבלת קצפת יציבה.
אופן ההכנה:
1. הקציפו את החלבונים במקצף של המג'ימיקס לקצף חזק ויציב.
2. בקערה אחרת, עם אביזר המלוש, ערבבו את החלמונים עם שאר החומרים לתערובת אחידה.
3. בתנועות קיפול זהירות בעזרת מרית, הטמיעו את קצף החלבונים לתערובת הגבינה.
4. העבירו את התערובת לתבנית בקוטר 24 משומנת היטב ותאפו בחום של 160 מעלות.
מעבר להיותה טעימה בטירוף, הנראות של העוגה הזהובה האפויה לא פחות ממשגעת! אחלה פתרון להגיע בידיים מלאות למתארחים שבינינו.