Time To Mix: מתכון ללחם זיתים מהיר וטעים במג'ימיקס

מסוג המתכונים שמצליחים תמיד, גם אם היו לכם כמה "עיגולי פינות" קלים בהכנה.
אנחנו מזהירים מראש, אם אתם ביישנים זה לא המתכון שמתאים לכם, בזכות המתכון הזה אתם עומדים לגרוף מחמאות "מקיר לקיר".
אה, ואם עדיין לא אמרנו, הוא ממש קל ולהכנה, ומתבסס על מצרכים בסיסיים שיש לכל אחד מאיתנו בבית.
תפעילו את המג'ימיקס, יאללה מתחילים!

פורסם בתאריך 28.5.2024


Time To Mix: מתכון ללחם זיתים מהיר וטעים במג'ימיקס

אם מדברים על מתכונים שתמיד מזכירים לנו את הניחוחות של הבית, לא משנה היכן אנחנו נמצאים - אז זה לגמרי אחד מהם.
בואו לראות כמה קל להכין לחם ביתי, שלא נופל מהלחמים החמים והארומטיים שאנחנו רואים במאפיות, במינימום מאמץ.

כלים נדרשים:
כלי נדרש: מעבד מזון Magimix עם אביזר ההפעלה מלוש.

מצרכים:
500 גרם קמח
300 מ"ל מים
1 כף שמרים יבשים 
1 כף מלח
1/4 כוס שמן זית
1 כף סוכר
1/2 כוס זיתים קצוצים 

אופן ההכנה:
במיכל הגדול של מעבד המזון, בצירוף המלוש מכניסים את הקמח, השמרים והסוכר ומפעילים בפולסים קצרים.
תוך כדי ערבול מוסיפים את המים ושמן הזית.
בפעולת פולס מוסיפים את הזיתים והמלח.
ממשיכים בפעולת הפולסים עד שהבצק נפרד מהקערה.
מוציאים את הבצק ומניחים בקערה משומנת ומשאירים להתפחה כחצי שעה. 
את הבצק שתפח לשים קלות, ויוצרים ממנוכיכר לחם עגולה ואופים למשך 40 דקות בחום של 180 מעלות.

ככה פשוט, ככה טעים. אל תגידו שלא הזהרנו שהריח והטעם ממכרים - בתאבון!

חזרה למעלה

זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה

במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר לאסטפרייס.