במיוחד לחורף! מהדורת החימום הרשמית של LastPrice!

החורף כבר בעיצומו ואנחנו מחפשים כל דרך להתחמם, מבחוץ ומבפנים :)
כאן אנו נביא לכם מספר דרכים להתחמם ובנוסף מתכון למרק כתום חמים וטעים שניתן לעשות בקלות!
המשיכו לקרוא ולהתחמם..

פורסם בתאריך 13.4.2020


במיוחד לחורף! מהדורת החימום הרשמית של LastPrice!

החורף כאן ובגדול!
אחרי הסערה שפקדתה את הארץ והחורף שנמצא כאן החלטנו לספק לכם מוצרים ומתכון חמים וטעים כדי לעבור את החורף בחמימות.

כמובן שיש את המוצרים הקלאסיים לחימום הבית כמו: רדיאטורים, מפזרי חום, תנורי חימום מכל מיני סוגים, חימום אמבטיה ועוד..
אנחנו כאן כדי לייעץ ולכווין על מנת שתוכלו לרכוש את המוצר המתאים לכם ביותר.

בראש ובראשונה הרדיאטור
מספק חימום נעים ביותר ומתאים במיוחד לחדרי תינוקות.
עוצמת הרדיאטור תלויה בכמות הצלעות וההספק שלו.
ככך שכמות הצלעות וההספק גדולים יותר כך המוצר יחמם שטח גדול יותר.
לדוגמא: לחדר תינוקות רדיאטור של 9-10 צלעות יספיק בהחלט, אך לסלון או לחדר שינה גדול אנו נמליץ על רדיאטור בעל 11-13 צלעות.

מפזרי חום
חימום יותר ממוקד ונעים, בעיקר לחדרים קטנים.
עוצמת המפזר חום תלויה בהספק שלו: מ1500 וואט ועד 2500 וואט ולפעמים אף יותר

תנורי חימום
ישנם מגוון של תנורי חימום: תנורי קוורץ, תנורי ספירלה, תנורי אינפרא החדישים ותנורי אמבטיה.
גם כאן בדומה למפזרי החום ההספק הוא בעצם העוצמה של המוצר.
ככך שההספק גבוה יותר כך המוצר יחמם יותר
תנורי האינפרא נחשבים לבטוחים והחזקים ביותר, אך יש אנשים רבים שיעדיפו את החימום כמו פעם של תנורי הספירלות.

מכשירי מטבח שהם חובה לחורף!
מכשירי החשמל למטבח משתלבים נהדר בחורף!
ניתן בעזרתם להכין מאכלים מדהיצים וטעימים ויחממו להם את הגוף והנשמה.
הדוגמא הטובה ביותר הוא בלנדר מוט - מלך המרקים!
בעזרתו ניתן להכין מרקים, דייסות ומחיות טעימות וחמימות לחורף בקלות ובמהירות.
מכשיר חדש שנכנס לארץ לאחרונה הוא ראנר הסו ויד!
מכשיר אשר משמש לבישול בטמפרטורה קבועה בשיטת סו וויד שהיא בישול ארוך בתוך שקית אטומה.

ועכשיו לחלק האומנותי!
אז אחרי שהסברנו על חימום קונבנציונלי, ניתן לכם חימום לא קונבנציונלי מחמם מאוד וטעים במיוחד..
קבלו!

מתכון למרק כתום לחורף

מצרכים:

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום כתושות
  • ¼ כפית ג'ינג'ר מגורר
  • 1 גבעול סלרי קצוץ
  • 2 גזרים מקולפים וחתוכים לקוביות גדולות
  • 2 בטטות קלופות וחתוכות
  • 1.5 כוסות קוביות דלעת
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • ¼ כפית כמון
  • ¼ כפית אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

  • לסיר בינוני יוצקים את השמן ומטגנים את הבצל והשום במשך דקה, מוסיפים את הסלרי ומטגנים 2 דקות נוספות.
  • מוסיפים את שאר הירקות- ג'ינג'ר, גזר, בטטה ודלעת ומטגנים במשך 5 דקות נוספות.
  • מוסיפים לסיר ציר ירקות או מים בערך כ-4 כוסות  עד לכיסוי מלא של הירקות, מוסיפים את התבלינים ומביאים לרתיחה.
  • מבשלים במשך 40 דקות עד לריכוך מלא של הירקות.
  • מקררים קצת את המרק ומעבירים למעבד מזון או טוחנים עם בלנדר מוט ידני היטב עד לקבלת מחית כתומה חלקה ללא גושים.
  • בתאבון (:

פנייה מהירה

שאלה? בקשה? הערה? אנחנו כאן! ונשמח להשיב לכל פנייה ביום העסקים הקרוב.

זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה

במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר לאסטפרייס.