מתכון לקאפקייקס #1

מי לא אוהב קצת מתוקים? וכשזה מגיע במתכון קליל ומהיר במיוחד צפו להפתעות ומתיקות שיא. אז מה צריך כדי להתחיל? סבלנות, תשוקה לשוקולד וקצת מצרכים (שמיד נברר מהם).

פורסם בתאריך 2.2.2018


מתכון לקאפקייקס #1

אז ככה...
אנחנו מאוד אוהבים להתחיל מהמילוי :-) אז אל תשכחו סוכריות קופצות, סוכריות שוקולד וכמובן כמיטב המסורת - עדשים.

מה צריך?
מכשיר להכנת מתוקים
2 ביצים
כפית תמצית וניל
3/4 כוס מיץ תפוזים (או חלב)
1/3 כוס שמן
2/3 כוס סוכר
כוס אחת של קמח תופח
2 כפות אבקת קקאו
וכבר אמרנו, סוכריות שוקולד קופצות (מכל סוג)

הוראות הכנת הבלילה:
מערבבים בקערה את הביצה עם הסוכר, מוסיפים לתערובת שמן, מיץ תפוזים (או חלב) וממשיכים לערבב,
תוך כדי הערבוב מוסיפים את הקמח התופח והקקאו ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.

הוראות הכנה:
מחממים את המכשיר להכנת מתוקים (ברובם קיימת נורית ביקורת, ממליצים להתחשב בה) וממתינים 5 עד 7 דקות.
יוצקים את הבלילה (שהכנו למעלה, אם פספסתם) וממתינים.
ועכשיו לשלב האהוב עלינו במיוחד, המילוי :-) ראשית, מניחים לקאפקייקס מעט להתקרר,
לאחר מכן יש ליצור מעין "חור" באמצעות סכין (תהיו עדינים) ולמלא אותו בסוכריות.

הצעת הגשה:
1. המיסו שוקולד מריר חם וזלפו בעדינות על הקאפקייקס (זה נדיר!)
2. אפשר גם רק להכניס למנג'ט (עדיף צבעוני)
3. אוהבים קצפת? לכו על זה...

התוצר הסופי (אם עקבתם אחרינו בכל השלבים): 7 קאפקייקס מוצלחים במיוחד.

פנייה מהירה

שאלה? בקשה? הערה? אנחנו כאן! ונשמח להשיב לכל פנייה ביום העסקים הקרוב.

זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה

במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר לאסטפרייס.