תירס חם! תירס חם!

תנו לנו לסדר לכם סופ"ש מושלם - פופקורן ממש כמו בקולנוע, סרט טוב וחווית צפייה מהסרטים - כל מה שצריך במזג אוויר שכזה :-)

פורסם בתאריך 26.1.2018


תירס חם! תירס חם!

היום כבר ממש לא צריך להגיע לקולנוע בשביל להנות מפופקורן טעים, טרי וחם – עם מכונת פופקורן ביתית תוכלו להכין כמה פופקורן שרק תרצו והכל בעיצוב רטרו מהמם אצליכם במטבח.
אז עזבו אתכם משריפת סירים או משקיות פופקורן למיקרוגל - הדבר הבא בכל בית הוא מכונת פופקורן ביתית שתשמור על הפופקורן חם וטרי לאורך זמן, מצויינת לאירוח והכל בכלום מאמץ.

ואם כבר מדברים על פופקורן -ההמלצה שלנו לסופ"ש החורפי הקרוב הוא פינוק מושלם מבלי לצאת מהבית – סרט טוב, פופקורן חם שיצא זה הרגע מהמכונה ואם תרצו לשדרג את החוויה עד הסוף – למה לא להנות מחווית צפייה מושלמת ולהתחדש עם טלוויזית LG חדשה.

אז מה צריך?
מכונת פופקורן
מסך מבית טוב
וסרט טוב - אבל זה על אחריותכם :)

רוצים להוסיף לפופקורן שלכם קצת טעם? קבלו שלושה מתכונים שווים במיוחד לפופקורן בטעמים...

פופקורן בטעם פיצה

מצרכים:
10 כוסות פופקורן מוכן
3 כפות חמאה מומסת
1/2 כפית שום כתוש
1/2 כפית אורגנו מיובש
1/4 כפית פתיתי צ'ילי
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פפריקה אדומה
1/4 כוס גבינת פרמז’ן מגוררת / גבינה צהובה מגוררת
1-2 כפות בזיליקום טרי קצוץ גס

הכנה:

 מכינים את הפופקורן במכונה

 מערבבים בקערה נפרדת את החמאה המומסת עם שום ומניחים בצד. 

 כשהפופקורן מוכן מפזרים עליו את גבינת הפרמז’ן, מלח, אורגנו, פפריקה ובזיליקום.

 שופכים את החמאה ומערבבים עד לציפוי שווה.

פופקורן בטעם שום

מצרכים:
1 כוסות פופקורן מוכם
1 כף שמן זית
1 כף בצל מטוגן קפוא
4 שיני שום כתושות
50 גרם חמאה
1 כפית אבקת שום
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

הכנה:

 מחממים שמן במחבת קטנה על אש בינונית.

מוסיפים את הבצל וממשיך לבשל עד שהוא נמס.

מוסיפים את השום ומבשלים תוך כדי בחישה בערך 2-3 דקות.

מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה.

מוסיפים גרידת לימון ופטרוזיליה, בוחשים ומסירים מהאש.

כשהפופקורן מוכן מפזרים את תיבול לחם השום על גביו ומערבבים היטב.

מתבלים במלח ופלפל ומגישים חם.

פופקורן מתוק

מצרכים:
פופקורן מוכן מ-2 כוסות גרגירים
כוס חמאה רכה
2 כוסות סוכר חום
כפית מלח
1/2  כוס סירופ תירס
1 כפית סודה לשתייה

הכנה:

מכינים פופקורן במכונה ומחממים תנור ל-200 מעלות.

בינתיים ממיסים את החמאה בסיר קטן ומוסיפים לסיר סוכר חום וסירופ תירס.

מרתיחים במשך 5 דקות ומסירים מהאש.

מערבבים עם סודה לשתייה.

מסדרים את הפופקורן בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומעל לפופקורן שופכים את תערובת סירופ התירס ומערבבים לציפוי שווה.

אופים בתנור למשך שעה.

בתיאבון!

הידעת ש...

מייבש הכביסה הראשון הומצא בשנת 1800 בצרפת ע"י ממציא אמריקאי, אולם המייבש הראשון נכנס לשווקי הצרכנים רק ב- 1938 לאחר שעוצב והותאם באופן חשמלי לצרכים הביתיים.
קראו עוד (בוויקיפדיה)...

המומלצים


מכונת פופקורן מקצועית שתרים לכם את הערב.



מסך ממגוון ענק של טלויזיות ומסכים דקים!

צרו איתנו קשר

מתחייבים לטפל בכל פנייה עד סיום יום העסקים

זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה

אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר לאסטפרייס.