מתכון להכנת המופלטה המושלמת למימונה מנצחת

"תרבחו ותסעדו"
מארחים במימונה? רוצים להתנסות בבית בהכנת המאכל החשוב ביותר במסורת חגיגות צאת חג הפסח.
חושפים אתכם לסוד להכנת מופלטה מושלמת בקלות ובמינימום מאמץ!

פורסם בתאריך 28.5.2017


המתכון למופלטה המושלמת

מצרכים לכ-50 מופלטות:
1 קילו קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
½3 כוסות מים
1 כף מלח שטוחה
שמן

אופן ההכנה:
1. מנפים את הקמח ומוסיפים לקערה
2. מוסיפים את המלח ומערבבים היטב
3. לקערה מוסיפים את השמרים
4. מערבבים שוב תוך כדי מזיגת המים בהדרגה עד להיות הבצק רך ואפילו מעט נוזלי
5. מניחים את הבצק למנוחה כחצי עד שלושת רבעי השעה
6. מהבצק יוצרים עיגולים בגודל כף יד ומניחים על משטח העבודה שלנו (רצוי לפזר מעט קמח ושמן על מנת שלא יידבקו)
7. פותחים את הכדורים באמצעות הידיים לכדי מופלטה שטוחה
8. מוסיפים למחבת נקייה מעט שמן, ומחכים שירתח
9. מכניסים את הבצק המתוח למחבת אחד על השני (רצוי לא להניח יותר מ-15 עד 20 מופלטות על המחבת)

הצעת הגשה:
מומלץ להגיש את המופלטות כשהן חמות ולמרוח עליהן דבש וחמאה

"תרבחו ותסעדו", בתיאבון!

צרו איתנו קשר

מתחייבים לטפל בכל פנייה עד סיום יום העסקים

זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה

אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר לאסטפרייס.